dilluns, 1 d’abril del 2013

Comença la recollida de signatures contra la pedrera

Ha começat la recollida de signatures contra la pedrera de la Bassa Roja. Totes aquelles i aquells que desitgeu col·laborar en la recollida ho podeu fer descarregant-vos els fulls de signatures des d'aquesta entrada (o des de la imatge en forma de llapis que hi ha a la barra lateral) i seguint les instruccions que hi teniu més avall.

Si teniu dubtes o no sabeu com fer-nos arribar els fulls de signatures poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic pncseccioncostur@gmail.com .

A banda de recollir signatures també podeu manifestar la vostra opinió a l'enquesta que hem posat a la barra lateral dreta. Només cal que escolliu l'opció amb la qual us sentiu més identificats i cliqueu sobre el botó VOTAR.

Pel que fa al full de signatures individuals:
  1. Com que al blog no es poden penjar documents en pdf, els fulls estan en format jpg. Descarregueu-lo i imprimiu-lo com si fora una imatge.
  2. Imprimiu-lo a doble cara. Cada full ha de contenir el manifest en una cara i a l'altra signatures.
  3. Només poden signar persones majors d'edat.
  4. Tracteu d'omplir els fulls i no deixar espais per a signatures en blanc.
  5. No numereu les signatures. La casella corresponent al número ha d'estar en blanc. El número de cada full i de cada signatura s'assignarà quan es farà el recompte definitiu.
  6. Feu-nos arribar els fulls abans del 23 d'abril.
  7. Intenteu no duplicar signatures i que els fulls que ens passeu estiguen plens. Si no ho estan intentarem completar-los nosaltres.
  8. En aquest full no han d'aparérixer entitats. Per a les entitats hem creat un full de signatura personalitzat que trobareu més avall.
Manifest signatures individuals, pàgina 1.


Manifest signatures individuals, pàgina 2.


Imprimiu el full de signatures per a entitats si sou membre d'associacions culturals, grups de muntanya, centres d'estudis, centres excursionistes, o qualsevol altra entitat relacionanda amb la natura, la cultura i/o la defensa del patrimoni. Les indicacions són les mateixes que per al full de signatures individual.
Manifest signatures entitats.


Pel que fa al model de butlleta d'inscripció a la Plataforma No a la Contaminació recordeu que:
  1. La inscripció es voluntària i gratuïta.
  2. El model de butlleta el podeu trobar a l'enllaç AJUDA'NS de la barra lateral dreta.
  3. No és obligatori el pagament anual de quotes. Cadascú ajuda si vol i amb la quantitat que pot ajudar. A l'assemblea es va quedar en 10€ anuals com a quantitat orientativa. Si algu considera que pot posar uns euros més els posa, si considera que no pot posar-ne tants no en posa tants i si creu que no n'ha de posar no en posa. Penseu però que res no és gratuït i que el material informatiu que repartim pel poble costa uns diners que, de moment, hem pagat algunes persones amb els nostres aportacions.
  4. Les butlletes d'inscripció ens les podeu fer arribar quan celebrem les assemblees.